Websites

Bekijk onze websites in één overzicht.

BEKIJK PORTFOLIO

Adverteren

Bereik ruim 2.000.000 Nederlanders.

GA NAAR ADVERTEREN

Onze websites

GoCards.nl

Op deze website kun je eenvoudig en gratis een kaartje sturen naar iedereen die een e-mailadres heeft. GoCards.nl beschikt over een aantal leuke opties, zoals muziek bij een e-card voegen. Voor geregistreerde gebruikers is het mogelijk favoriete contactpersonen en verjaardagen te bewaren.

MooieDeal.nl

Op MooieDeal.nl verzamelen we de beste aanbiedingen die op internet te vinden zijn. De meeste aanbiedingen zijn slechts één dag geldig, dus wees er snel bij! Naast de verschillende aanbiedingen vind je op MooieDeal.nl ook een overzicht van kortingscodes en acties.

RadioLuisteren.fm

Op RadioLuisteren.fm vind je een overzicht van de meest populaire nationale en regionale radiostations. Klik een zender aan en luister direct naar je favoriete radiostation! RadioLuisteren.fm beschikt ook over een geoptimaliseerde mobiele website.

ReisChecker.nl

ReisChecker.nl is het startpunt van je vakantie. Hier lees en schrijf je vakantiebeoordelingen van o.a. hotels, campings en appartementen, stel je je eigen persoonlijke vakantiechecklist samen en vind je nog veel meer handigheden voor een heerlijke en onbezorgde vakantie.

TVGids24.nl

Op TVGids24.nl lees je het laatste nieuws uit medialand en zie je in een oogopslag wat er nu en straks op tv is. Er is een RSS feed beschikbaar waarop je je kunt abonneren. Ook is er een mobiele versie van de website beschikbaar.

Zien.tv

Op Zien.tv kun je onder andere online tv kijken en gemist uitzendingen terugzien. Naast live tv en gemist uitzendingen vind je er ook een overzicht van de beste video's die op internet te vinden zijn. Met video's van onder andere Sport1, Dumpert en de NOS.Direct contact

Neem voor vragen contact met ons op via onderstaand formulier, of stuur een e-mail naar info@interdigital.nl.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

OVERTUIGD VAN ONZE SUCCESVOLLE WEBSITES ?

ADRES

Jacob van Lennepkade 155-H
1054 ZL Amsterdam
Nederland
info@interdigital.nl
KvK: 01122470